Μάρμαρα Στρογγύλης

Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μάρμαρα Στρογγύλης Επικοινωνία
Μάρμαρα Στρογγύλης Υπηρεσίες

Προμήθεια Υλικών

Προμηθεύουμε με τα καλύτερα υλικά μεγάλο εύρος πελατών είτε χονδρικής είτε λιανικής πώλησης με μάρμαρα, γρανίτες και άλλα φυσικά και τεχνητά υλικά. Καλύπτουμε τις ανάγκες αγοράς όγκων, πλακών, ειδικών διαστάσεων, ειδικά καλλιτεχνικά κομμάτια κ.ο.κ.
Ακόμη κατασκευάζουμε τραπέζια, νιπτήρες και διάφορα διακοσμητικά από μάρμαρο.
Είμαστε μια κάθετη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας και προμήθειας υλικών.

Η προμήθεια των υλικών μας γίνεται συνήθως σε Ιδιωτικά και Δημόσια Έργα, σε Αρχιτέκτονες, Τεχνικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Κατοικίες, Εμπορικά Κέντρα, Χώρους Μαζικής Εστίασης κ.α.
Μάρμαρα Στρογγύλης Υπηρεσίες

Σχεδιασμός

Η Strogilis Marble, μέσα από την πολυετή εμπειρία στον χώρο του μαρμάρου, έχει να επιδείξει πολλά και σπουδαία έργα εξαιρετικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και εκπληκτικής ομορφιάς.

Ανάθεση Έργου

Η Strogilis Marble, είναι σε θέση να διεκπεραιώσει κάθε κλίμακας έργο από την αρχή ως την παράδοση. Ανεξαρτήτως μεγέθους ή δυσκολίας το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο που θα αναλάβει, από τον σχεδιασμό, την επιλογή των υλικών, τις συμβουλές κατασκευής, την μεταφορά και την τοποθέτηση των υλικών.
Μάρμαρα Στρογγύλης Υπηρεσίες
Μάρμαρα Στρογγύλης Υπηρεσίες

Συσκευασία

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην σωστή και ασφαλή συσκευασία των προϊόντων μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από πιστοποιημένη ξυλεία έτσι ώστε να παραμένουν σε άριστη κατάσταση ως που να φτάσουν στον τελικό αποδέκτη.

Υποστήριξη

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, δίνοντας του λύσεις, χτίζοντας γερή σχέση εμπιστοσύνης. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση και στήριξη του πελάτη μας καθώς η μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας, είναι ο ίδιος.
Μάρμαρα Στρογγύλης Υπηρεσίες