Μάρμαρα Στρογγύλης

Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μάρμαρα Στρογγύλης Επικοινωνία
Παραγωγή Μάρμαρα Στρογγύλης

Όγκοι

Η πρώτη εργασία παραγωγής του υλικού μας βρίσκετε στο βουνό. Η φύση μας προσφέρει αυτό το πανέμορφο υλικό που ονομάζεται μάρμαρο. Έχοντας σε στενή παρακολούθηση τα λατομεία από τα οποία παράγονται τα υλικά μας, διαλέγουμε τους καλύτερους όγκους για να τους μετατρέψουμε αργότερα σε πλάκες είτε να τους προσφέρουμε ακατέργαστους ως πρώτη ύλη στους πελάτες μας.
Παραγωγή Μάρμαρα Στρογγύλης

Παραγωγή Πλακών

Η παραγωγή των πλακών είναι το δεύτερο στάδιο της παραγωγής μας καθώς κόβουμε τους όγκους σε πλάκες έχοντας πλέον το πάχος που χρειαζόμαστε. Στην συνέχεια και εφόσον χρειάζεται, υπάρχει η διαδικασία επιρητινωσης των πλακών. Έπειτα, διαμορφώνουμε την επιφάνεια της κάθε πλάκας σύμφωνα με την ζήτηση, γυαλιστερή, ματ, χτυπητή, γραμμωτή κ.α. Τέλος, γίνεται η απαραίτητη διαλογή και η τοποθέτηση στους κατάλληλους χώρους.

Κοπή Ειδικών Διαστάσεων

Η παραγωγή ειδικών διαστάσεων είναι το επόμενο βήμα της παραγωγής, έχει όμως πολλά και διαφορετικά βήματα. Πλέον δίνουμε ακόμη περισσότερη μορφή και ζωή στα υλικά μας καθώς τα κόβουμε στις διαστάσεις που απαιτεί το κάθε έργο με τις ειδικές αυτόματες φρέζες, διαμορφώνουμε τις ακμές των κομματιών στην μουρελομηχανή και πλέον μπορούμε να έχουμε ένα προϊόν που μπορεί να παραδοθεί στον πελάτη.
Μάρμαρα Στρογγύλης Παραγωγή
Μάρμαρα Στρογγύλης Παραγωγή

Καλλιτεχνικό Τμήμα

Το καλλιτεχνικό τμήμα ίσως είναι το πιο δημιουργικό μέρος της παραγωγής μας καθώς εδώ πλέον κατασκευάζονται έργα εκπληκτικής ομορφιάς. Με μηχανήματα CNC είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ότι ονειρεύεστε με απόλυτη ακρίβεια. Από μικρά αντικείμενα μαρμάρου, μέχρι έργα μεγάλου διαμετρήματος, ειδικές κατασκευές, κολώνες, προτομές, σχέδια σε δάπεδα και τοίχους, τρισδιάστατα και γραμμικά σχέδια και πολλά άλλα.