Μάρμαρα Στρογγύλης

Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ίδρυση

Το 1979 ο Σπύρος Στρογγύλης μαζί με τον γιο του Λεωνίδα, ιδρύουν την Εταιρία “ Μάρμαρα Στρογγύλης’’ στην Λιβαδειά. Μια μικρή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο την εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.

history-image
1979

Επέκταση

Μετά από σκληρή δουλειά και γνώση της αγοράς η επιχείρηση καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στον χώρο του μαρμάρου. Ως αποτέλεσμα διαρκής ανάπτυξης το 1989 αγοράζει νέο οικόπεδο 30.000 τ.μ με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ καθώς και υπερσύγχρονο για την εποχή μηχανολογικό εξοπλισμό.

history-image
1989

Εξαγωγές

Το 1990 ξεκινούν οι πρώτες εξαγωγές προς τις ΗΠΑ, Ιαπωνία και Ιταλία. Η εταιρία άρχισε να εκμεταλλεύεται τα λατομία της French Vanilla, Santa Elena και Desert Peach, καθώς και να συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, κάνοντας γνωστά τα μάρμαρα των λατομείων της και διοχετεύοντας τα στην παγκόσμια αγορά.

history-image
1990

Εκσυγχρονισμός

Το 2002 η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πάνω στο κεντρικό οδικό δίκτυο Λιβαδειάς – Αθηνών. Εκεί δημιουργεί ένα νέο εργοστάσιο με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

history-image
2002

Επενδύσεις και Εκσυγχρονισμός

Το 2006 η εταιρία υλοποιεί ένα νέο επενδυτικό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει νέο εκθεσιακό κτίριο 500m2 καθώς και 3 καινούργια μηχανήματα παραγωγής.

history-image
2006

Η Νέα Γενιά

Το 2013 ο γιος του Λεωνίδα, Σπύρος, εισχωρεί στην επιχείρηση έχοντας ευρηματικότητα και νέο επιχειρηματικό σχεδιασμό, με σαφή προσανατολισμό στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας εντός και εκτός συνόρων. Έτσι οι καινοτόμες ιδέες και η νέα αντίληψη συνδυάζονται άρτια με την εμπειρία 40 ετών έχοντας ένα άριστο αποτέλεσμα.

history-image
2013

Νέα Επέκταση

Το 2016 η εταιρεία επεκτάθηκε αγοράζοντας νέα οικόπεδα καθώς και μηχανολογικό εξοπλισμό (μηχάνημα CNC και Νέα εξωτερική Γερανογέφυρα) καθώς οι διαθέσιμες πρώτες ύλες ήταν τόσες που απαιτούσαν μια τέτοια κίνηση.

history-image
2016

Νέες επενδύσεις

Το 2022 Η εταιρεία υλοποίησε νέο επενδυτικό σχέδιο που αφορούσε την αγορά νέου ρομποτικού μηχανήματος CNC 5 αξόνων, 2 νέες γερανογέφυρες, φωτοβολταικό στην στέγη ώστε να είναι ενεργειακά ανεξάρτητη, νέο ISO διασφάλισης ποιότητας, ανανέωσε όλα τα φωτιστικά των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς προέβη και σε αγορά νέων ακινήτων πλησίον των κύριων εγκαταστάσεων.

history-image
2022