Μάρμαρα Στρογγύλης

Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μάρμαρα Στρογγύλης Εξαγωγές
Μάρμαρα Στρογγύλης Εξαγωγές
Τμήμα Εξαγωγών

Η εταιρία έχει σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό από το 1990 όπου έκανε γνωστά στην παγκόσμια αγορά τα μάρμαρα French Vanilla και Levadia Pink. Αρχικά στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ιταλία και στην συνέχεια σε ολόκληρη τη γη. Παίρνοντας μέρος στις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά τον κόσμο, η εταιρεία εδραίωσε την παρουσία της ως μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες στον χώρο του μαρμάρου. Στην πλατεία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μαρμάρων και γρανιτών απ’ όλο τον κόσμο. Στην έκθεση μπορείτε να δείτε τα υλικά μας εφαρμοσμένα στις ανάγκες σας διευκολύνοντας τις αποφάσεις σας.

Αυτή την στιγμή η εταιρία εξάγει μάρμαρα στην Ευρώπη, στις Αραβικές χώρες, στις ΗΠΑ, στην νοτιανατολική Ασία, την Άπω Ανατολή, ενώ επεκτείνεται και στις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Αναλαμβάνει είτε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα όπως ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, βίλες και ναούς, είτε προμηθεύει με Ελληνικά μάρμαρα επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας τις πιο απαιτητικές κατασκευαστικές εργασίες που θα μας ζητηθούν.