Μάρμαρα Στρογγύλης

Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Η φιλοσοφία μας
Ποιότητα

Η εταιρεία μας ελέγχει την παραγωγή των προϊόντων από την εξόρυξη των μαρμάρων στα λατομεία, μέχρι την παράδοση των προϊόντων στον τελικό αποδέκτη. Ο συνδυασμός των έμπειρων τεχνιτών με τον μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας μας παρέχουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς, παρέχοντας ένα αγαθό εκπληκτικής ομορφιάς και άριστης ποιότητας.

Ανάπτυξη

Ο στόχος μας ήταν και θα είναι η ανάπτυξη της εταιρείας, προσφέροντας στον πελάτη υλικά με άψογη αισθητική και κορυφαία ποιότητα. Παρακολουθούμε στενά την πορεία νέων τεχνολογιών σε μηχανήματα, την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, τα νέα υλικά της αγοράς προσπαθώντας να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς, παρέχοντας ένα αγαθό εκπληκτικής ομορφιάς και άριστης ποιότητας.

Μάρμαρα Στρογγύλης
Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Δεξιοτεχνία

Η εκπαίδευση του προσωπικού μας είναι συνεχή, όπως και η αναζήτηση νέων τεχνολογιών ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να εκπληρώνουμε τις κατασκευές που έχετε ονειρευτεί. Η εκμάθηση και η εξέλιξη των δεξιοτεχνιών του προσωπικού είναι βασικές στην τελειοποίηση των προϊόντων. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας σε όλους τους τομείς, παρέχοντας ένα αγαθό εκπληκτικής ομορφιάς και άριστης ποιότητας.

Εμπιστοσύνη

Βασικό μας μέλημα είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία και η κουλτούρα μας είναι πελατοκεντρική καθώς όλα ξεκινούν από τον πελάτη και καταλήγουν στον πελάτη. Είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστεί πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον πελάτη μας, δίνοντας του λύσεις, χτίζοντας γερή σχέση εμπιστοσύνης.

Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία
Μάρμαρα Στρογγύλης Φιλοσοφία