Το 1979 ο Σπύρος Στρογγύλης μαζί με τον γιο του Λεωνίδα, ιδρύουν την Εταιρία “ Μάρμαρα Στρογγύλης’’ στην Λιβαδειά. Μια μικρή επιχείρηση που είχε ως αντικείμενο την εμπορία και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.
Μετά απο σκληρή δουλειά και γνώση της αγοράς η επιχείρηση καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στον χώρο του μαρμάρου. Ως αποτέλεσμα διαρκής ανάπτυξης το 1989 αγοράζει νέο οικόπεδο 30.000 τ.μ με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις 2.000 τ.μ καθώς και υπερσύγχρονο για την εποχή μηχανολογικό εξοπλισμό.
Το 1990 ξεκινούν οι πρώτες εξαγωγές προς τις ΗΠΑ, Ιαπωνία και Ιταλία. Η εταιρία άρχισε να εκμεταλεύεται τα λατομέια της French Vanilla, Santa Elena και Desert Peach, καθώς και να συμμετέχει στις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, κάνοντας γνωστά τα μάρμαρα των λατομείων της και διοχετεύοντας τα στην παγκόσμια αγορά.
Το 2002 η εταιρεία επανεπενδύει τα κεφάλαια της, αγοράζοντας νέα οικόπεδα 18.000 τ.μ, φτιάχνοντας νέο εργοστάσιο με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και νέα έκθεση 1.800 τ.μ.
Το 2013 ο γιος του Λεωνίδα, Σπύρος, ισχωρεί στην επιχείρηση έχοντας ευρηματικότητα και νέο επιχειρηματικό σχεδιασμό, με σαφή προσανατολισμό στις εξαγωγές Ελληνικών μαρμάρων στην παγκόσμια αγορα. Έτσι οι καινοτόμες ιδέες και η νέα αντίληψη συνδιάζονται άρτια με την εμπειρία 40 ετών έχοντας ένα άριστο αποτέλεσμα.