Τα λατομεία μας είναι τα French VanillaBianco Veins και Levadia Pink. Επίσης έχουμε αποκλειστική διάθεση μαρμάρων και άλλων λατομίων στην Ελλάδα, όπως το Levadia Black, Elikon Beige, Santa Helena, Domvrena και Thives Red κάτι που μας καθιστά πρωταγωνιστές και πρωτοπόρους στην διάθεση της ύλης στην παγκόσμια αγορά.

Τα λατομεία για εμάς δεν είναι απλά ένας χώρος εξόρυξης μαρμάρου. Είναι ένα δώρο που μας έχει χαρίσει η φύση και με την αγάπη μας το τελειοποιούμε δίνοντας του μορφή και ζωντάνια.


Το French Vanilla είναι το ομορφότερο, διασημότερο και πιο λαμπερό μπεζ μάρμαρο στον κόσμο. Η εκτίναξη της φήμης του πραγματοποιήθηκε την δεκαετία του 90 προμηθεύοντας πολλά έργα ανά τον κόσμο και αρχικά στις ΗΠΑ. Δημοφιλή για το απαλό μπεζ χρώμα και την εκπληκτική γυαλάδα του, πρόσφερε λύσεις σε πολλά ξενοδοχεία, βίλες κτλ.


Το Bianco Veins αναδεικνύει την ζωντάνια του λευκού μαρμάρου με τις απαλές γκρι βένες καθώς και με την φανταχτερή του λάμψη. Είναι ενα σχετικα νέο υλικό, με λευκό φόντο, που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευών.


Το Levadia Pink πρόκειται για ένα μάρμαρο εξαιρετικής ομορφιάς και σπάνιου χρώματος. Το ροζ του χρώμα είναι πολύ καλή επιλογή για πανέμορφες κατασκευές. Επίσης την δεκαετία του 90 έγινε πολύ δημοφιλή, ξεκινώντας και αυτό στην αγορά των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας δημιουργώντας πανέμορφα έργα. Είναι επίσης δημοφιλές για την χρησιμοποίηση του στα διάσημα καταστήματα της Victoria  Secret.