Εγγύηση ποιότητας


Εμπειρία 36 χρόνων

Ποιότητα

Ποικιλία υλικών

Άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας

Ανταγωνιστικές τιμές

Build something beautiful today

Η εταιρεία  Strogilis Marble   ιδρύθηκε το 1979 στην Λιβαδειά Βοιωτίας με αντικείμενο την παραγωγή και επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών.

Από την στιγμή της ίδρυσής της, μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κάτι που την καθιστά πρωταγωνιστή στον χώρο του μάρμαρου και του γρανίτη. Με συνεχείς επενδύσεις, συντηρούμε και λειτουργούμε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ποιο απαιτητικές εργασίες.

Η εταιρεία Strogilis Marble παρουσιάζει αξιοσημείωτη δραστηριότητα τόσο στην εγχώρια, όσο και στην διεθνή αγορά. Εντός της Ελληνικής επικρατείας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υλικών από φυσικά και τεχνητά πετρώματα, σε ποικίλους χρωματισμούς για μικρά και μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα. Η παρουσία της εταιρείας εκτός των Ελληνικών συνόρων, έχει ως σκοπό την προώθηση των Ελληνικών μαρμάρων σε κάθε μήκος και πλάτος της γης προσφέροντας και κάνοντας γνωστά τα όμορφα Ελληνικά μάρμαρα. Η εταιρεία δεν στοχεύει μόνο στην χονδρική πώληση αλλά και στην απευθείας πώληση των μαρμάρων στον τελικό αποδέκτη, φέρνοντας εις πέρας πάσης φύσεως κατασκευές.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


Προσαρμόζουμε τους πολύτιμους λίθους της φύσης σε εξαιρετικές αρχιτεκτονικές κατασκευές

Σπίτι

Εφαρμόζουμε τα υλικα μας δίνοντας ένα αποτέλεσμα ποιότητας και πολυτέλειας σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας

Ξενοδοχείο

Παρέχουμε λύσεις σε ξενοδοχεία, καλύπτοντας όλη την γκάμα των εργασιών, απο τα δάπεδα,μπάνια, reception, Spa κ.ο.κ

Bar & Restaurant

Εφαρμόζουμε ποικίλα μάρμαρα σε κατασκευές όπως τραπέζια, πάγκους bar, επενδύσεις τοίχων, δίνοντας λύσεις πολυτέλειας στους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ιεροί Ναοί

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τις απαιτητικές κατασκευαστικές ανάγκες των εκκλησιών παρέχοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΓΓΥΛΗΣ


36 χρόνια εταιρικής ευθύνης στην επεξεργασία μαρμάρου και γρανιτών